Beautytips voor de herfst! - Gooisch... als lifestyle

Beautytips voor de herfst!

We kunnen er niet meer omheen: het is nu écht herfst! En in de herfst moet je extra goed voor jezelf zorgen. Gooisch geeft beautytips.

Ik weet het. Warm douchen is heerlijk als het buiten kouder wordt. Maar helaas droog je hiermee je huid uit. Kun je het toch niet laten? Douche dan niet te lang en zorg voor een goede vochtinbrengende bodylotion.

Ja hoor, daar komt ie weer: hydrateren. Het klinkt zo simpel, maar drink jij echt twee liter water op een dag? Tip: koop een mooie waterfles. Water drinken wordt dan nét even wat gezelliger.

contigo-fruit-5562

 

Last van droge lippen? De beste manier om je lippen te verzorgen is een dun laagje vaseline. Liever lipstick? Koop er eentje die goed hydrateert en je lippen dus niet uitdroogt.

M2LP5F

Door weersomstandigheden in de herfst veranderen drastisch. Vooral wind heeft veel invloed op je huid. Zorg daarom voor een goede dag- én nachtcrème. Ook hier geldt weer: koop een crème die goed hydrateert.

a-3011-sos_recharge_cream-50-web-h441Vergeet ook zeker je haar niet. Door de wind en regen kan je haar makkelijk uitdrogen. Geef je haar een boost en gebruik minimaal één keer per week een haarmasker. Let er op dat je een haarmasker kiest dat past bij jouw haartype.

85034m_z

Misschien wel mijn grootste irritatie in de herfst: statisch haar. Deze tip kreeg ik ooit van een kapster: droogtrommeldoekjes. Wrijf ermee over je haar en het zit weer prima in model.

Heb jij nog een ultieme herfst tip?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën