Aziatische beauty trend: Sheet Masks! - Gooisch... als lifestyle

Aziatische beauty trend: Sheet Masks!

Dat Azié vaak voorop loopt wat betreft de nieuwste beauty trends, is geen nieuws. Eén van de meest opvallende beauty trends van 2016 zijn de uit Korea overgewaaide Sheet Masks. Heb jij ze al in huis?

Hoe werkt een Sheet Mask?
Heel eenvoudig. De meeste Sheet Masks zijn per stuk verpakt. Je haalt ze uit de verpakking, vouwt ze uit elkaar zodat er een masker verschijnt. Je plaatst het masker op je gereinigde gezicht en laat het vervolgens zo’n 20-30 minuten zitten, tenzij er een andere tijdsduur op de verpakking vermeld staat. Na 20-30 minuten verwijder je het masker vanaf de kin naar boven. Et voilà. Welkom zacht huidje! 

naamloos3

Vanwege de effectieve werking zijn de Sheet Masks dit najaar niet meer weg te denken uit beautyland. Beauty merk Rodial lanceert Pink Diamond Lifting Face Mask. De ingrediënten? Roze grapefruit, diamantpoeder en huidverstrakkende peptiden om de huid direct te liften, een strakke uitstraling te geven en de teint te verhelderen. Gooisch heeft de sheet masks uiteraard getest en wij zijn erg tevreden over het resultaat.

Vanaf half november exclusief online te verkrijgen via Ici Paris XL.

Heb jij ze al in huis of gebruik je toch liever een traditioneel gezichtsmasker in crèmevorm?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën