Winactie winterjassen.com - Gooisch... als lifestyle

Winactie winterjassen.com

De temperaturen lopen weer terug en in minder dan een oogwink staat de winter weer voor de deur. Ieder jaar is het weer een heel gedoe om een mooie en functionele winterjas te vinden. De één is niet elegant genoeg, de ander is niet warm genoeg. Gelukkig is er een hele fijne oplossing.

www.winterjassen.com verzamelt winterjassen van verschillende webshops en geeft deze weer in een overzicht. Er is keuze uit een breed assortiment. De jassen zijn namelijk afkomstig uit honderden webshops, zonder dat er een winkel voorrang krijgt. De vergelijker is dus onafhankelijk en is er voor ieder wat wils. Van zeer betaalbare merken tot duurdere merken als Love Moschino en Calvin Klein.

Om het grote assortiment uit de verf te laten komen, is er een zoekfunctie met een aantal filters. Die filters maken het heel eenvoudig om de ideale jas te vinden. Zo vinden winterfanaten jassen die temperaturen tot -30 graden aan kunnen. De echte fashionista’s vinden in no time een mooie stijlvolle winterjas. En je kunt ook zoeken in een prijscategorie. Op die manier kan een goedkopere jas, maar ook de chiquere jassen makkelijk gevonden worden.

Een winterjas bestellen gaat heel eenvoudig. Met één muisklik beland je op de website van de verkopende partij. De jas staat al klaar om in het winkelmandje geplaatst te worden. Je hoeft alleen nog je persoonlijke gegevens in te vullen… et voilà!

Gooisch geeft in samenwerking met winterjassen.com drie paar handschoenen weg. Ga snel naar de Facebook pagina van Gooisch voor meer informatie!

Succes!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën