& Other Stories verwelkomt de winter! - Gooisch... als lifestyle

& Other Stories verwelkomt de winter!

Het liefst willen we natuurlijk nog niet aan de winter denken, maar de nieuwe Celebration colllectie van & Other Stories is té mooi om er geen aandacht aan te geven.

De collecties van het Parijs en Stockholm atelier bestaan uit stukken uitgevoerd in zilver, goud, glinsterende versieringen en kleuren die mij doen denken aan de onderwaterwereld. Een collectie om bij weg te dromen…

accessories-other-stories-1 accessories-other-stories-2 bags-other-stories-2 bags-other-stories-4 jewellery-other-stories-2 jewellery-other-stories-3 jewellery-other-stories-5 jewellery-other-stories-7 jewellery-other-stories-8 jewellery-other-stories-9 jewellery-other-stories-10 jewellery-other-stories-11

& Other Stories werd in 2013 in Londen gelanceerd. Het Scandinavische merk heeft vestigingen in o.a. Parijs, Milaan, Barcelona, Berlijn, Stockholm, Utrecht en Amsterdam.

jewellery-other-stories-12 jewellery-other-stories-13 jewellery-other-stories-15 jewellery-other-stories-16 rtw-other-stories-1 rtw-other-stories-3 rtw-other-stories-4 rtw-other-stories-5 rtw-other-stories-6 rtw-other-stories-7 rtw-other-stories-8 rtw-other-stories-9 rtw-other-stories-10 rtw-other-stories-11 rtw-other-stories-12 rtw-other-stories-13 shoes-other-stories-1 shoes-other-stories-2 shoes-other-stories-4 shoes-other-stories-5 shoes-other-stories-7

De Celebration collectie is vanaf eind oktober verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën