Nieuw: gezichtscrème op maat! - Gooisch... als lifestyle

Nieuw: gezichtscrème op maat!

Een gezichtscrème die aan alle eisen van jouw huid voldoet? Een crème die niet langer te vet of te droog is en niet irriteert? Het kan!

Personal Cream houdt zich bezig met het exact op maat maken van natuurlijke huid crèmes. Door gebruik te maken van digitale optische scans en het gebruik van biosensoren is het team van Personal Cream in staat om juiste de ingrediënten voor jouw receptuur te bepalen.

Px187NDM2MTQ4OS0wLTE2OTY0NDM0NzQ=

Door gebruik te maken van een digitaal intakeformulier en het uploaden van een foto zijn de medewerkers van Personal Cream in staat om een zeer nauwkeurige analyse te maken van jouw huidbehoeftes. Afhankelijk van jouw huidtype, huidverstoringen of huidklachten wordt er gekeken welke basis-oliën, etherische oliën en kruiden het beste bij jou passen. Fijn om te weten: de ingrediënten zijn waar mogelijk van biologische herkomst.

Px187NDM2MTQ4OS0xLTE1NjIwNDY1NzU=

De unieke crème wordt vervaardigd onder professionele omstandigheden. Na de bereiding van de receptuur wordt een luxe airless dispenser afgevuld die wordt voorzien van jouw eigen naam. Hoe leuk is dat?!

unnamed (1)

Er is een dispenser van 100ml en een kleine van 15ml voor in de toilettas. Je hebt daarbij de keuze uit een gouden of zilveren dispenser. De levertijd is ongeveer 3 tot 4 dagen.

Px187NDM2MTQ4OS0yLTQxNzM4NTIwMw==

Meer informatie vind je op www.personal-cream.com.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën