Review: Anna Nooshin "On Life" - Gooisch... als lifestyle

Review: Anna Nooshin “On Life”

Anna Nooshin is een bezig bijtje. Haar eerste boek “On Top” werd een bestseller. Onlangs bracht ze haar tweede boek uit. Wordt “On Life” ook een dikke hit?

Anna is modeblogger, heeft een eigen YouTube kanaal, is presentatrice bij RTL Boulevard. Daarnaast wordt ze jurylid in het nieuwe seizoen van Holland’s Next Topmodel, ze doet mee aan Expeditie Robinson, ze heeft in samenwerking met Hunkemöller haar eigen lingeriecollectie ontworpen én ze heeft onlangs haar tweede boek uitgebracht.

In haar tweede boek “On life” interviewt Anna een aantal mensen die heel dicht bij haar staan. Ze gaat o.a. in gesprek met haar favoriete modemensen, haar moeder, haar vriend, haar zus, haar kapster en een paar van haar bff’s. Zo vraagt Anna vriendlief naar haar slechtste eigenschap, we lezen waarom haar moeder uit Iran gevlucht is en Anna vertelt over haar favoriete plekken in de wereld. En zo leren we haar nóg beter kennen.

Uiteraard krijgen we ook de nodige mode- en beauty tips. Ultieme beauty tips, tips om je eigen (kleding)stijl te ontwikkelen en, hoe kan het ook anders, een paar fijne haartips.

Het boek telt 160 bladzijdes, staat boordevol nooit eerder gebruikte polaroids en leest lekker weg.  Als je geïnteresseerd bent in Anna’s leven, dan is dit boek zéker een must read. Ik bewonder Anna om haar positiviteit. Ik denk dat ze voor veel (jonge) vrouwen een grote inspiratiebron kan zijn.

Tip: het boek is klein van formaat en daarom ideaal om mee op reis te nemen!

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën