Getest: nieuwe exclusieve haarproducten! - Gooisch... als lifestyle

Getest: nieuwe exclusieve haarproducten!

Mooi haar vraagt om een goede verzorging. Gooisch testte een aantal nieuwe exclusieve haarproducten.

Product: Hair Doctor – Magic Mousse Shampoo
Prijs: €5,95 (50 ml) / €16,95 (200 ml)
Gebruik: verdeel een kleine hoeveelheid in de handpalmen. Masseer de shampoo zachtjes in het haar totdat deze schuimt. Spoel de shampoo uit met lauwwarm water.

hair-doctor-magic-mousse_1

Hair Doctor – Magic Mousse Shampoo

Dit mousse shampoo is zuinig in gebruik en vrij van parabenen en siliconen. De shampoo zit boordevol ingrediënten die goed zijn voor je haar: o.a. Inca Inchi olie en vetzuren omega 3, omega 6 en omega 9. De geur van de shampoo is neutraal.

Product: Hair Doctor – Argan oil
Prijs: €26,95 (50 ml)
Gebruik: verdeel enkele druppels door handdoekdroog of droog haar. Richt hierbij vooral op de punten. De olie dient niet uitgespoeld te worden.

hair-doctor-argan-oil_2

Hair Doctor – Argan oil

Dit luxe haarserum lijkt prijzig, maar je hoeft maar enkele druppels per wasbeurt te gebruiken. Voor eens en altijd weet ik nu dat een goede olie je haar niet vettig maakt. Het maakt mijn haar ultrazacht én ik merk dat ik mijn haar minder vaak hoef te wassen. Ideaal! Ook heel fijn om te weten: het haarserum is vrij van SLS, sulfaten, parabenen, alcohol, en siliconen.

Product: Hair Doctor – Invisible Care Styler
Prijs: €19,95 (150 ml)
Gebruik: breng een gepaste hoeveelheid aan op de handpalmen en verdeel het. Breng vervolgens aan op droog of nat haar en style het haar naar wens.

hair-doctor-invisible-carestyler

Hair Doctor – Invisible Care Styler

Als ik deze heerlijk ruikende haarcrème gebruik, is een conditioner overbodig. De Invisible Care Styler bevat o.a. quinoa, wat het haar minder pluizig maakt. Wat mij nóg meer opvalt is de prachtige natuurlijke glans. Ook dit product is vrij van parabenen en siliconen.

Product: MashUp – Shining Spray N.47
Prijs: €24,95 (200 ml)
Gebruik: spray gelijkmatig op het gestylede haar.

mashup-haircare-47-shining-spray

MashUp – Shining Spray N.47

Wat meteen opvalt aan dit product: de héérlijk zomerse geur! Deze haarspray zou gespleten haarpunten herstellen. Mijn kapster beweert al jaren dat gespleten haarpunten niet meer hersteld kunnen worden. Wie zal het zeggen? Een groot pluspunt van deze spray: het maakt je haar pluisvrij en dat is toch wel héél erg fijn.

Product: MashUp –  Smoothing Cream N.37
Prijs: €18,95 (250 ml)
Gebruik: breng de crème aan op handdoekdroog haar in de lengte en de punten. Droog het haar vervolgens met een föhn of op natuurlijke wijze.

37-smoothing-cream-mashup-haircare-

MashUp – Smoothing Cream N.37

Last but not least… de Smoothing Cream van Mash Up. Deze haarcrème maakt mijn haar erg zacht en glanzend. De geur is aangenaam. Verder erg opvallend: mijn haar is erg goed doorkambaar.

Alle producten zijn exclusief verkrijgbaar via de webshop van John Beerens.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën