Handige beauty producten voor op reis! - Gooisch... als lifestyle

Handige beauty producten voor op reis!

De zomervakantie is inmiddels begonnen. Koffers inpakken blijft voor veel vrouwen een uitdaging. Wat neem je mee en wat laat je thuis? Wij hebben alvast een paar handige beauty producten voor op reis op een rijtje gezet.

Neem altijd een goede scrub mee op reis. Het is een misverstand om te denken dat door scrubben je bruine huid als sneeuw voor de zon verdwijnt. Niets is minder waar: Door je huid goed schoon te houden (en je dode huidcellen te verwijderen) word je huid juist snéller bruin.

15449m_z

Een matterende poeder mag niet ontbreken in je bagage. Poeder je gezicht na het aanbrengen van je make-up. Dit voorkomt glimmen. Tip: vervoer poeders in je handbagage. Poeder kan namelijk snel breken.

Fixing-Powder

Ga voor kleine flesjes met shampoo, douchegel en parfum monstertjes. Hierdoor hou je meer ruimte over voor nóg meer zomerjurkjes en topjes. Lang leve de mini’s!

Een goede zonnebrandcrème is heel belangrijk als je huid je lief is. Smeer, zeker aan het begin van je vakantie, jezelf in met een hoge factor. Tip: koop ook een matterende zonnebrandcrème voor je gezicht.

9081820151838

Kruidvat Solait- matterende zonnecrème voor het gezicht

Niemand wil na een frisse duik uitzien als een pandabeer. Het is dus belangrijk om voor een waterproof mascara te kiezen.

Je haar krijgt tijdens de zomer heel wat te verduren. Het is daarom heel goed om zo nu en dan een haarmasker te gebruiken, zodat je haar een flinke boost krijgt. Tip: koop een haarmasker met daarin een UV-filter.

waterclouds-repair-hairmask_1

Waterclouds – haarmasker

Ook heel handig: douchegel met een citroengeur. Muggen houden namelijk niet van deze geur. Twee muggen, uhh.. vliegen in één klap!

attirance

Attirance – douchegel

Als ik op reis ga, neem ik altijd gezichtsreinigingsdoekjes mee. Ze zijn makkelijk in gebruik én het scheelt weer een hoop gewicht.

Douglas_XL_xs-Essentials_Face-Cosy_Cleansing_Wipes

Welk beauty product neem jij altijd mee op reis?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën