Shoptips: zo vind je de perfecte bikini! - Gooisch... als lifestyle

Shoptips: zo vind je de perfecte bikini!

Over een paar weken begint het bikiniseizoen weer. Althans, dat hopen we natuurlijk. Waar moet je op letten bij het kopen van een bikini? Gooisch geeft tips.

Neem van te voren even de tijd om enkele webshops te bekijken. Zo ben je op de hoogte van de laatste trends en kun je alvast nadenken over welke modellen/kleuren/printjes jij mooi vindt.

seafolly

Seafolly – bikinitop €71,95 broekje €52,95

Als je de stad in gaat, zorg er dan voor dat je een simpele outfit draagt. Scheelt een hele hoop gedoe in de pashokjes. Ik spreek uit ervaring.

kenneth cole

Kenneth Cole – bikinitop €73,- broekje €69,-

Neem altijd twee maten mee naar het pashokje. Bij het ene merk heb je misschien een andere maat dan bij een ander merk. Focus je niet te veel op maten. Kies voor een bikini die goed zit. Twijfel je over twee maten? Ga dan voor de grotere maat. Een knellend bikinibroekje is niet heel charmant.

kate spade

Kate Spade – bikinitop €109,90 broekje €84,90

Kies een bikini dat bij jouw figuur past. Heb je een recht lichaam? Ga dan voor een bikini met ronde vormen. Heb je een grote boezem? Kies voor een top met een beugel die voor voldoende ondersteuning zorgt. Strikjes en franjes trekken de aandacht. Kies dus niet voor een broekje met strikjes als je niet de aandacht op je heupen wil vestigen. Heb je een bleke huid? Over het algemeen zal een witte, gele of zwarte bikini niet veel voor je doen. Beter is om te kiezen voor een lichte kleur.

marlies dekkers

Marlies Dekkers – bikinitop €94,95 broekje €39,95

Mix & match er lekker op los! Een top en broekje in dezelfde kleur of print. Nee hoor, dat hoeft al lang niet meer.

topshop

Topshop – bikinitop €42,- broekje €25,-

Voel je je (te) onzeker in een bikini? Neus dan eens tussen de badpakken. Tegenwoordig zijn badpakken ook heel trendy!

seafolly2

Seafolly – €119,95

Succes ladies!

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën