Champagne Travel: wijnreizen van een expert! - Gooisch... als lifestyle

Champagne Travel: wijnreizen van een expert!

Als Champagne-Ambassadeur weet Hinke de Jong precies waar je moet zijn in het Champagnegebied. Met haar nieuwe bedrijf Champagne Travel deelt ze haar champagnekennis, reiservaring én geheime adresjes.

unnamed

Hinke is champagne-expert. Vanaf 2011 importeert ze exclusieve champagnes van kleine, zelfstandige wijnhuizen. In 2016 won ze de prestigieuze titel Champagne-Ambassadeur. Het Champagnegebied heeft ze in haar hart gesloten. Ze reist al jaren naar de prachtige Franse wijnstreek om unieke champagnes te ontdekken en te importeren voor haar bedrijf Brouzje.

Met Brouzje breng ik champagne dichter bij de mensen. Met Champagne Travel doe ik eigenlijk het omgekeerde: ik breng mensen dichterbij de Champagne.”

12487103_1030911423597382_4695578321835490354_o

Champagne Selosse

Een romantisch weekendje, een leerzame wijnreis op maat of een zakelijke reis als teambuildingsevent of training: Champagne Travel regelt het. Hinke kent de highlights van de regio, heeft de adressen van de beste restaurants en geeft tips voor de mooiste wijnkelders.

champagnekelder1

Persoonlijke ontmoetingen met champagneproducenten, rondleidingen door champagnehuizen, wandelingen, proeverijen, heerlijke lunches en diners: met Champagne Travel gaan deuren open die normaal gesloten blijven.

4x4tour

Champagnepicknick

Meer informatie is te vinden op www.champagnetravel.nl

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën