Nieuw: Cortland infuser drinkfles! - Gooisch... als lifestyle

Nieuw: Cortland infuser drinkfles!

Een gezonde levensstijl is al lang geen hype meer. Bewuste voeding is ingeburgerd in ons systeem. Contigo speelt hier handig op in en introduceert de Cortland Infuser, een handige drinkfles voor infused water on the go.

Wat is infused water?
Infused water is eigenlijk niets anders dan water met een (fruit)smaakje. Producten die het goed doen als smaakmaker zijn citroen, limoen, gember, munt (voor een frisse smaak) en verschillende fruitsoorten zoals frambozen, ananas, sinaasappel en aardbeien.

AshlandInfuser_0164

Waarom infused water?
Allereerst is water drinken natuurlijk een stuk gezonder dan frisdrank. Door de kruiden- en/of fruitsmaak is het net even wat minder “saai” dan normaal water. Daarnaast kost het klaarmaken nauwelijks tijd en kun je infused water makkelijk meenemen naar je werk.

Hoe werkt de drinkfles?
Heel simpel. Je vult de infusie-cup met fruit en/of kruiden en draait deze aan de onderzijde op de fles. Aan de bovenzijde vul je de fles vervolgens met water. Drinken is aangenaam omdat het fruit niet los in de fles drijft. De Cortland Infuser is voorzien van een handig drinksysteem: je duwt om te drinken en laat los om te sluiten. Tussen twee slokken sluit het systeem zelfs automatisch.

contigo-fruit-5557

 

AshlandInfuser_0305

Handig om te weten: de drinkfles kan probleemloos in de vaatwasser en is eenvoudig te reinigen doordat je het deksel kunt openbuigen.

Heb jij al een drinkfles voor infused water?

* De drinkfles kost €29,95 en is te verkrijgen via www.mycontigo.com

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën