Magnum Double is back! - Gooisch... als lifestyle

Magnum Double is back!

De populaire Doubles van Magnum zijn terug in Nederland en vanaf nu overal te koop. En met het aankomende lenteweer is dat goed nieuws! Magnum strikte een bekende televisiester én internationaal supermodel voor de officiële lancering op 12 mei. 

Magnum keert dit jaar in stijl terug naar het Cannes Filmfestival, om de vernieuwde Magnum Doubles officieel te introduceren. De launch in Cannes markeert de start van de campagne en een serie Magnum events. Dit jaar zal niemand minder dan televisiester en internationaal supermodel Kendall Jenner de officiële lancering voor haar rekening nemen.

BALMAIN X H&M Collection Launch - Runway

Elke Magnum Double bestaat uit het bekende Magnumijs, een laag cacao en de bekende Magnumchocolade.

Samen met de gerenommeerde fotografen Mert Alas en Marcus Piggott, onthult Kendall Jenner de bijzondere multimedia exhibitie ‘Release the Beast’. Deze exhibitie is geïnspireerd op de re-launch van de vernieuwde Magnum Double serie, bestaande uit een prachtige serie fashionshots waarin Kendall het publiek uitdaagt om hun meest wilde kant te laten zien.

Mert & Marcus - Spring 15 portrait

Mert Alas en Marcus Piggott

Kendall Jenner: “In een wereld waarin we vaak nee moeten zeggen tegen verleiding, is het belangrijk om extra te genieten van de momenten waarop we deze momenten wel mogen omarmen. Ik kan niet wachten om mijn eigen ‘Release the Beast’ momenten met de wereld te delen.”

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën