Even binnenkijken: de mooiste hotels van Londen! - Gooisch... als lifestyle

Even binnenkijken: de mooiste hotels van Londen!

Een stadswandeling langs de prachtige historische bouwwerken, uitgaan in de hippe nachtsclubs rondom Bayswater of shop till you drop in Notting Hill. Londen heeft voor ieder wat wils. Gooisch zocht  de állermooiste hotels voor je uit.

Hotel Cafe Royal is een iconisch luxe 5-sterrenhotel in het hart van het centrum van Londen. Het hotel  beschikt over 160 moderne kamers, waaronder 54 suites en 7 signature suites. Alle accommodaties zijn zorgvuldig ingericht met o.a. entertainmentsystemen van Bang & Olufson, media hubs, beddengoed van Frette en toiletartikelen van Floris.

Het luxe Corinthia Hotel bevindt zich in 1 van de meest prestigieuze wijken van Londen. Het heeft elegante restaurants, 2 bars, een bloemist, de grootste spa van Londen en ’s werelds eerste hotelconcessie voor Harrods. Alle ruime kamers hebben een luxe inrichting die nog de sfeer uitademt van 1885, maar wel met ultramoderne voorzieningen. U kunt bij de bekroonde spa van Corinthia, ESPA Life, spa- en wellnessbehandelingen reserveren. Het hotel heeft ook een chique kapsalon van de beroemde kapper Daniel Galvin.

Het South Place hotel is gebouwd in een stedelijke, eigentijdse stijl en is voorzien van alle gemakken: een restaurant mét Michelinster én panoramisch uitzicht op het dak, een cocktailbar, een fitnessruimte, een tv van Bang & Olufsen, fijne sfeerverlichting, grote ramen, een ultramoderne eigen badkamer, een wellnesscentrum, een recreatieruimte, een media-aansluiting, een minibar en 24-uursroomservice. Rondom het hotel vindt u een bruisend en kosmopolitisch gedeelte van Londen, met vele bars en eetgelegenheden.

Alle ruime appartementen van Cheval Three Quays zijn ontworpen met slimme verlichting, glanzende oppervlakken, strakke lijnen en geometrische vormen. De kamers beschikken over een open keuken en een woonkamer, een flatscreen-tv en een iPod-dock. Verder zijn ze voorzien van een koffiezetapparaat, een vaatwasser en een magnetron. Sommige appartementen hebben een prachtig uitzicht op de Tower Bridge en de City Hall.

Het Haymarket Hotel wordt omgeven door restaurants en bars en ligt vlak naast het Theatre Royal in het hart van de Londense theaterwijk. Gasten kunnen gebruikmaken van een zwembad, een fitnessruimte en een spa met tal van behandelingen. Om 16:30 uur wordt een afternoon tea geserveerd. Er staan dan heerlijke taarten, veel verschillende soorten thee en koffie en heerlijke scones met room en jam op het menu.

Heb jij al eens geslapen in één van deze mooie hotels? Wij zijn heel benieuwd. Meer informatie vind je op www.booking.com

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën