Nieuw: Delilah Cosmetics! (review) - Gooisch... als lifestyle

Nieuw: Delilah Cosmetics! (review)

Delilah Cosmetics is in Groot-Brittannië geen onbekende naam meer. Het Britse cosmeticamerk timmert hard aan de weg. Afgelopen september opende Delilah haar eerste Nederlandse deuren in Utrecht. Hoog tijd voor een kennismaking!

Voor wie en door wie:
Delilah is er voor vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, die zich mooi willen voelen en dit ook willen uitstralen. De drijvende krachten achter Delilah zijn Rupert Kingston (werkte jarenlang als make-up artist voor onder andere Kate Moss en heeft vele bekroonde cosmetica ontwikkeld), Hannah Nicholson (ervaren cosmetica-inkoper en productontwikkelaar en werkte met prestigieuze cosmetica-producenten) en Juliet White (die publiceerde in The New York Times en Rolling Stone). In de Benelux wordt Delilah gerund door Frauke Hamer.

Achtergrond:
Delilah is de naam van een geboren verleidster uit de Bijbel. Een passende naam voor een luxe cosmeticamerk. De verpakking van Delilah is te herkennen aan de luxueuze metalen details. Als eerbetoon aan de Engelse roots van het merk hebben de meeste producten een Koninklijke roségouden verpakking. Het symbool, de lichtroze Delilah roos, staat in Groot-Brittannië voor ware schoonheid.

Review:
De Colour Blush is verkrijgbaar in de kleuren Lullaby, Opera en Clementine. Ik testte Colour Blush Opera. De blush werd geleverd in een prachtig doosje. Eromheen een fluwelen zakje, voor extra bescherming.

P1120461

Pluspunten:
* Goede pigmentatie. Blijft de hele dag mooi. Bijwerken was bij mij niet nodig.
* Makkelijk aan te brengen door de fijne textuur.
* Vrij van parabenen.
* Heel handig: aan de binnenkant van het dekseltje zit een spiegel.

Delilah Cosmetics - 2202 Opera Colour Blush Open 32,50 Minpunten:
* Helaas is er niet veel keuze: de blush is maar in drie kleuren verkrijgbaar.

Fijn om te weten: de make-up is dermatologisch getest, maar is dierproefvrij. Alle producten zijn milieubewust geproduceerd.

Goed om te weten: Delilah Cosmetics lanceert niet ieder seizoen een nieuwe collectie, maar blijft investeren en geloven in de negentien producten waaruit het cosmeticamerk bestaat.

Delilah Cosmetics - 2202 Opera Colour Blush 32,50

WINNEN l Wil jij een Colour Blush winnen? Ga dan snel naar de Facebook pagina van Gooisch. We geven er maar liefst drie weg!

Petra Elie

 

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën