Mijn favoriete hotspot in Bangkok! - Gooisch... als lifestyle

Mijn favoriete hotspot in Bangkok!

Een sky bar met het mooiste uitzicht over een miljoenenstad en de fijnste cocktails. Dit is mijn favoriete hotspot in Bangkok!

Als ik in Bangkok ben, dan ga ik naar de Sirocco sky bar. Deze sky bar bevindt zich op de 64e verdieping van het 5* Lebua at State Tower hotel en biedt een fenomenaal uitzicht over de Thaise hoofdstad.

Sirocco - High Res (2)The Sirocco sky bar kent een dresscode: smart casual. Deze dresscode staat voor netjes en comfortabel.

Sky Bar_1_resize

De goudkleurige koepel komt je misschien bekend voor. Het was ooit het filmdecor van The Hangover 2.

Sirocco & Sky Bar, Tower Club at lebua  (2)

The Sirocco sky bar komt vaak voor in lijstjes met de mooiste sky bars ter wereld. Ik begrijp dat helemaal! Tip: ga net voor zonsondergang naar boven. Je ziet de stad dan langzaam veranderen in een zee van fonkelende lichtjes.

156138_363012820423072_1472802375_n

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën