Eet je mooi! - Gooisch... als lifestyle

Eet je mooi!

Je huid vertelt veel over je gezondheid. Goede crèmes zijn natuurlijk belangrijk, maar voeding heeft ook veel invloed op de conditie van je huid. Met deze natuurlijke mooimakers zie jij er stralend uit!

Goede vetten zijn een cadeautje voor je huid. Voorbeelden hiervan zijn gerookte zalm, olijfolie, avocado en verschillende noten. Goede vetten zorgen er o.a. voor dat afvalstoffen beter afgevoerd worden.

P1100861

Voeding met veel antioxidanten doet wonderen. Denk aan groene thee, tomaten en bosbessen. Antioxidanten beschermen de huidcellen tegen schade.

smoothie

Groene, rode en oranje groenten geven je huid een enorme boost. Ze versnellen de celvernieuwing van de huid en helpen dus tegen huidveroudering. Ook zoete aardappels zijn super gezond. Ze zitten vol met vitamine C en uit recent onderzoek is gebleken dat dit heel goed helpt tegen rimpels.

Broccoli

Chocolade. Ja, je leest het goed! Hoe puurder, hoe beter. Pure chocolade zit boordevol antioxidanten. Ga dus voor een reep met minimaal 70% cacao.

P1120214

Water, water en nog eens water. Het klinkt misschien afgezaagd, maar het is heel belangrijk dat je je lichaam (en dus ook je huid) goed hydrateert.

Bon appetit!

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën