10 manieren om je Valentijn te verrassen! - Gooisch... als lifestyle

10 manieren om je Valentijn te verrassen!

Over een paar weken is het weer Valentijnsdag! De dag van de liefde. Wil jij je grote liefde verrassen met een origineel cadeau of een romantische date? Lees dan snel verder.

Nodig je grote liefde uit voor een romantisch diner en spreek met het personeel af dat jullie tafel extra mooi versierd wordt. Denk aan extra kaarsjes, glitter of decoratiediamanten. Je Valentijn vindt het vast leuk als er moeite voor hem/haar gedaan is.

Origineel en lekker: stuur een chocotelegram! Check de mogelijkheden op www.greetz.nl

Zoek een mooie foto van jullie tweetjes en laat deze foto op canvas drukken. Een persoonlijk cadeau zal zeker in de smaak vallen!

Voor stelletjes die elkaar al wat langer kennen: boek een hotelkamer in jullie favoriete stad. Parijs, Londen, Berlijn, Brugge, Brussel of Rome. Als het maar een romantisch hotel is!

IMG_0723

Hotel Martin’s / Brussel

… of ga naar de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Dit roept vast mooie of romantische herinneringen op.

Voor de creatievelingen: koop een leeg fotoalbum en plak dit vol met foto’s van jullie reizen, toegangskaartjes van bijzondere evenementen waar jullie samen waren en natuurlijk hier en daar wat lieve teksten. Succes gegarandeerd!

Ook leuk: maak zelf een tegoedbon voor bijvoorbeeld een wandeling langs het strand, een diner bij jou thuis of een weekendje weg.

Regel een ballonvaart voor twee personen op een unieke locatie. Als dat niet romantisch is….

DSC00208

Bij slecht weer: boek een luxe wellness arrangement voor twee personen. Even lekker ontspannen en genieten van de rust. En natuurlijk van elkaar.

Originele cadeaus doen het ook altijd goed. Wat dacht je van een sledehondentocht door de natuur of slapen in een iglo? Meer informatie vind je op www.romantischcadeau.nl

Ga jij je grote liefde verrassen op Valentijnsdag?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën