Shoppen voor het nieuwe seizoen: 5 tips - Gooisch... als lifestyle

Shoppen voor het nieuwe seizoen: 5 tips

Het nieuwe (mode)seizoen staat voor de deur en dat betekent: tijd om te shoppen. Ik heb er zin in. Jullie ook? Met deze praktische tips ga je goed voorbereid op pad!

Sorteer eerst álle kleding die je nog in je kast hebt hangen op item (broeken bij broeken, vesten bij vesten) of op kleur. Kleding die te kort of te strak zit? Weg ermee! Het is even werk, maar je krijgt wel een beter beeld van wat je nog hebt en wat je nog mist in je kast.

Tip: geef je oude kleding aan een goed doel.

Check de grote modesites en bekijk de trends voor het komende seizoen.Schrijf op welke trends je aanspreken én bij jouw stijl passen.

Investeer in kwalitief goede en tijdloze basics. Basics draag je immers vaak en moeten gewoon comfortabel zitten. Zorg dat je genoeg basics hebt in de kleuren zwart, grijs, wit en blauw. Deze kleuren zijn ook makkelijk te combineren met andere kleuren.

Let op met sale! Stel jezelf de vraag: zou ik dit kledingstuk zonder korting ook gekocht hebben? Met andere woorden: laat je niet verleiden door hoge kortingen.

Ieder seizoen kent trendgevoelige items. Items die waarschijnlijk maar één seizoen meegaan. Voor komende winter zijn dat bijvoorbeeld de gekleurde luipaardprintjes. Tip: ga voor een accessoire met die hippe print. Denk aan een sjaal of riem.

Ben jij al gaan shoppen voor het nieuwe seizoen?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën