Schilderen met Frank E Hollywood - Gooisch... als lifestyle

Schilderen met Frank E Hollywood

Frank E Hollywood

Frank E Hollywood. Iedereen kent hem, of in ieder geval zijn kunst, wel. Normaal geeft hij geen workshops, maar voor enkele leden van de pers maakte hij een uitzondering.

In 5&33 art’otel in Amsterdam hangt nu een tentoonstelling met het werk van Frank E Hollywood. Kleurrijk en in elk interieur in te passen. Iedere keer als je een nieuwe blik werpt op zijn werk dan zie je weer wat nieuws. In het midden staat de limited edition Boretti espressomachine (€ 2495) waar hij een keer een samenwerking mee heeft gedaan via Villa Massa Limoncello.

Frank E HollywoodFrank E HollywoodVoorbij de pilaren staan twee grote tafels met een groot canvasdoek er overheen. We krijgen verf, kwasten, krijt en een succeswoord en gaan aan de slag. Frank E Hollywood: “Denk out of the box en niet in beperkingen. Vergeet de vormen hoe ze horen te zijn en wat boven of onder is.” IJverig gaan we aan het werk.

Langzaam verschijnen er bloemen, zonnetjes, maar ook gewoon random vormen op het doek. Dan wisselen we van doek en we mogen gewoon over andersmans werk heengaan. Na een paar keer draaien en wisselen, leggen we de doeken weg.Frank E Hollywood

We krijgen allemaal een fles Villa Massa Limoncello, zonder etiket. We mochten deze fles beschilderen. Daarna werden de doeken weer teruggelegd, maar ondersteboven. We knippen hier de etiketten uit voor de flessen. Frank E Hollywood is trots op ons allemaal, ook al ziet niet iedere fles er even mooi uit. Vooral die van mij, haha. Maar het was wel een leuke ervaring. In iedereen zit wel iets creatiefs.

Frank E Hollywood Villa Massa

The beauty of pop exhibition is nog tot 23 augustus te zien in 5&33 Gallery en is gratis te bezoeken.

 

Frank E Hollywood Villa Massa limoncelloEn jij, heb jij een creatieve hobby?

 

 

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën