Figuratie gezocht voor een nieuwe dramaserie! - Gooisch... als lifestyle

Figuratie gezocht voor een nieuwe dramaserie!

Pssst… Nog niet verder vertellen hoor. Exclusief voor GOOISCH-fans mogen wij vertellen dat er een nieuwe vrouwenserie op komst is en jij kan daar een rol in vervullen!Voel jij je helemaal thuis tussen de glamour, beauty en mode? Voor een nieuwe vrouwenserie zijn wij op zoek naar mannen en vrouwen die mee willen spelen in een nieuwe televisie dramaserie . Je hebt zelfs de kans om te figureren bij een fashionshow of andere glamorous evenementen. Deze serie speelt zich namelijk af in Amsterdam waarin drie carrièrevrouwen een glamorous bestaan leiden. Ben jij tussen de 18 en 55 jaar en wil jij hier deel van uitmaken en een dag als figurant meespelen in deze serie? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar Leonoor ten Have – LJfiguratie@endemol.nl o.v.v. ‘figuratie Endemol-GOOISCH’ met de volgende informatie:

* 2 duidelijke recente foto’s (1 close-up, 1 totaal)
* Telefoonnummer
* Emailadres
* Woonplaats
* Leeftijd
* Confectiemaat

De opnames vinden plaats van 29 juni tot 6 september en per dag ontvang je 20 euro en een goed verzorgde lunch.

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën