Ibiza Xperience - Gooisch... als lifestyle

Ibiza Xperience

IbizaHeb je de Ibiza Xperience gemist dit weekend? Het was zo’n succes dat ze weer terugkomen!

De Heineken Musical Hall was fit weekend omgetoverd tot een stukje Ibiza. Iedereen kwam geheel Ibiza/bohemian style gekleed naar het evenement toe met allemaal kraampjes en fijne loungemuziek.

Je kon je laten informeren over bruiloften op Ibiza en zelfs je bruidsjurk al uitzoeken, maar relaxen tijdens een massage kon ook. Maar wat dacht je van een yogareis of een drankje bij The Harbour Club? Het kan allemaal op het party-eiland, want laten we de feesten niet vergeten. Maar het drukst was het bij de vele kledingstands. Kleurige tuniekjes, cowboyhoeden en shirts met franjes. En al die sieraden!

Ook Lucas Fox – international properties was aanwezig. Want zeg nou zelf, een vakantiehuis op Ibiza willen we allemaal wel! Maar zolang het zo ver nog niet is, genieten wij van dit soort beurzen en die kledingstijl die niet uit het modebeeld weg te slaan is.

Ibiza

Ben je nu niet geweest? Niet getreurd. Op 5 en 6 maart 2016 is het er weer. Houd de website in de gaten, want de locatie zal wel veranderen.

Wat vind jij het mooiste stukje Ibiza?

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorie├źn