Chocolade Festival in Amsterdam - Gooisch... als lifestyle

Chocolade Festival in Amsterdam

Koffie en chocolade bonbonsChocola, chocola, chocola. Oh, wisten jullie dat er dit weekend een Chocolade Festival is in Amsterdam? Change your weekendplans!

En wisten jullie ook dat er een chocolade schaarste op komst is? Professionals uit de cacao-industrie komen samen om te bespreken hoe ze dit tegen moeten gaan. Dat komt waarschijnlijk neer op verhoging van de chocoladeprijzen, maar… dit komt wel de smaak ten goede. Tenminste, als je de goede chocolade koopt. Dat is juist wat de stichting het publiek wilt leren.

Koffie en chocolade bonbons

 

Natuurlijk kun je tijdens het festival chocolade proeven. Alvast een tip: Breek een stukje chocolade naast je oor, je moet een tik horen. Ruik er dan aan om het vervolgens even in je mond te laten smelten.

Tijdens het evenement zijn er ook verschillende plekken waar je kunt leren chocolade te combineren met koffie, bier en wijn. De fair vindt plaats in de beurs van Berlage. Plak je er direct een dagje Amsterdam (Bijenkorf!) aan vast…

Kijk voor meer informatie op www.chocoa.nl.

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën