Spectaculair Swan Lake on Ice - Gooisch... als lifestyle

Spectaculair Swan Lake on Ice

swan_lake_on_ice_3Swan Lake on Ice is in premiere gegaan en wij waren er bij! Benieuwd naar onze mening? Lees het hier!

De premiere vond plaats in het Luxor Theater in Rotterdam. Het wereldberoemde verhaal van Tchaikovsky, uitgevoerd op een echt bevroren meer, was levensecht. Geen tekst, alleen maar bewegingen op het ijs. Dansen op de schaatsen. Je hebt geen probleem om het verhaal te volgen. De mimiek van de hoofdrolspelers is prachtig.

De show is al in meer dan 25 landen opgevoerd, en won vele awards, en was al eerder in Nederland te bewonderen. Toen uitverkocht! Nu te zien in meerdere Nederlandse theaters.

Laat je meevoeren door de onvergetelijke magie van het beroemde Zwanenmeer, uitgevoerd door een cast van maar liefst 30 kunstschaatskampioenen. Op een echte ijsvloer van 10 cm dik brengen zij een nieuwe, gedurfde en ongeëvenaarde interpretatie van het bekroonde meesterwerk.

Zie voor meer informatie www.swanlakeonice.nl. Pssst, van 16 tot 21 december hebben we een winactie en geven we kaarten weg op onze facebookpagina! Bekijk hier waar ze nog naartoe touren: http://www.swanlakeonice.nl/tickets/

swan_lake_on_ice_3

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën