Ontwerpersduo doet huishoudartikelen - Gooisch... als lifestyle

Ontwerpersduo doet huishoudartikelen

Viktor & RolfHet Textielmuseum lanceerde vrijdag hun eigen lijn en wij waren er bij! Ieder jaar willen ze samenwerken met bekende of beginnende ontwerpers. Welk duo het spits afbijt, lees je hier!

In Frozen Fountain in Amsterdam werd het nieuwe label van het TextielMuseum in Tilburg gelanceerd: by TextielMuseum. Directeur Errol van de Werdt reisde ook naar de hoofdstad af om te tonen dat hij er ontzettend blij mee is. Hebe Verstappen, creatief leider van TextielLab, stond aan zijn zijde. Errol: “We willen van het museum een culturele hotspot maken.”

Voor dit nieuwe label wordt er gewerkt met topontwerpers als Studio Job, Scholten & Baijings, Studio Makkink & Bey en Studio Bertjan Pot. Viktor&Rolf hebben speciaal de collectie Graffiti ontworpen met theedoeken (€18), servetten (€27) en tafellakens (€135).

Theedoeken Viktor&Rolf by TextielMuseum

Tafellaken Viktor & Rolf by TextielMuseumDe aansluitende tentoonstelling ‘by TextielMuseum presents Bye TextielMuseum’, die vanaf 14 december te zien is in het TextielMuseum, presenteert het vernieuwde assortiment met huishoudtextiel ontworpen door topontwerpers op verassende wijze.

Wat vind jij van de ontwerpen van Viktor&Rolf?

Viktor & Rolf by TextielMuseumBarbara Schriek

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën