Cadeautip: unieke en persoonlijke kinderschildering - Gooisch... als lifestyle

Cadeautip: unieke en persoonlijke kinderschildering

GRID OOMPIES 1 smallMuurstikkers te duur? Behang te saai? Tijd voor een kleurrijk uniek ontwerp! 

Jaspret Oltmans (29), oftewel JAZZ, heeft zondagavond zijn website gelanceerd en daarmee officieel zijn bedrijf: OOMPIES. Hij maakt te gekke kunstwerken voor kinderkamers. Zijn doel is de nieuwe generatie te inspireren met kleuren. Ieder kind verdient dit.

Tijdens de lancering konden bezoekers zijn werk zien en kennis maken met zijn visie op zijn werk. Bij de aanwezigen waren ook eerdere klanten die bij de oplevering van de kinderkamer emotioneel waren geworden. En nu Jaspret zijn speech hield, werden zij weer emotioneel. Dat geeft goed weer dat deze kunstenaar alles met liefde doet. Wat voor hem begonnen is als cadeau, is nu een missie geworden: geven om door te geven. Daarom is hij ook donateur van de ASH.U.R. Foundation. Van ieder werk dat hij maakt, gaat een percentage naar deze stichting.

Voor Jaspret is persoonlijk contact belangrijk. “Mensen laten mij binnen in hun huis. Daarvoor moeten ze mij volledig vertrouwen. Om de reacties vervolgens te zien bij het opleveren van het kunstwerk… daar doe ik het voor.”

Samen met het art team is het zijn doel geworden om de wereld kleurrijker en creatiever te maken. De opening was, uiteraard, met prosecco en schattige OOMPIES cakejes. 20141109_21010020141109_20384620141109_203838

OOMPIES

Jaspret liet ook al een sneak peak zien van wat er komen gaat. Hij gaat zijn eigen interpretatie geven aan muzikale legendes. De eerste werd getoond door een spannend filmpje en een zwart doek dat er knallend van af spatte! Beyoncé.

OOMPIES Beyoncé

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën