Marco Borsato: intieme concerten - Gooisch... als lifestyle

Marco Borsato: intieme concerten

Marco BorsatoDe concerten van Marco Borsato zijn even feestelijk als intiem. Mocht je nog niet van hem houden, dan doe je dat wel na het bijwonen van een van zijn concerten.

Op 20 september trapt hij zijn najaarstour af in Alkmaar. Er zijn nog kaarten te koop voor zijn Duizend Spiegels Tour en ik zeg: “Doen!” Hoewel ik niet dagelijks naar zijn muziek luister, was dit concert voor mij een fantastische ervaring. Je kunt veel meer liedjes meezingen als je denkt en Marco Borsato weet in elk liedje zo veel emotie te leggen. Je gaat van emotionele ballad tot uptempo feestnummer. En bij elk genre geloof je hem. Ik heb ontzettend veel respect gekregen voor hem. Ondanks zijn tegenslagen (met name aan zijn hart) weet hij van geen ophouden en laat zich niet uit het veld slaan. Ik was bij zijn concert in de ZiggoDome. Zelfs in die grote zaal wist hij er een intiem concert van te maken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Marco Borsato

Onderstaand zijn schema:

za 20 sep Wielerbaan Alkmaar
vr 26 sep Rodahal Kerkrade
do 2 en vr 3 oktober Popcentrum 013 Tilburg
wo 8 en do 9 oktober TivoliVredenburg Utrecht
do 14 okt Martiniplaza Groningen
za 18 en zo 19 okt Muziekcentrum Enschede
vr 24 okt Ethias Theater Hasselt, België
za 25 okt Omnisport Apeldoorn
di 28 en woe 29 okt Kursaal Oostende België
vr 31 okt Klokgebouw Eindhoven

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën