Klok op de zon - Gooisch... als lifestyle

Klok op de zon

Q&Q SmileSolar horlogeKaty Perry en Solange Knowles gingen je al voor. Dit horloge heeft zo veel voordelen. We willen hem. Nu!

Eindelijk zijn de Q&Q SmileSolar horloges in Nederland te krijgen. Het design is tijdloos en past bij elke outfit en ook nog eens voor mannen en vrouwen. De Japanse horloges werken op (zon)licht. Ben je volledig opgeladen door de zon of een lamp? Dan ben je zeker 120 dagen bij de tijd. Wij hebben hem al getest en zijn om. Het fijne is dat de wijzerplaat continue licht opvangt.

Q&Q SmileSolar horlogeDuurzaam
Er zijn dus geen batterijen nodig. De materialen zijn voor een groot deel gerecycled. De Q&Q SmileSolar is waterdicht tot op 50 meter diepte. En bij aankoop ondersteun je een liefdadigheidsproject voor schoolmaaltijden in Afrika en Azië van Table for Two die gezonde maaltijden leveren aan kinderen met overgewicht en voedzame maaltijden voor kinderen die ondervoed zijn.

Adviesprijs: € 44,95

Alle kleuren Q&Q SmileSolar horloges

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën