Hebben! Samsung Gear Fit - Gooisch... als lifestyle

Hebben! Samsung Gear Fit

Designer_Lifestyle_7De Geart Fit is één van de vele fitnesstrackers die dit jaar zijn verschenen, maar onder het mooie gebogen OLED-scherm zit een prachtig horloge verborgen. Een horloge die ook nog eens allerlei meldingen van je smartphone kan doorgeven en nu ook is te pimpen met allerlei sieraden.

De Samsung Gear Fit is misschien wel één van de meest geavanceerde fitnesstrackers die ik ben tegen gekomen. Vol met sensoren om je beweging-, slaap- en hartritme bij te houden. Je krijgt alle belangrijke info van je smartphone doorgespeeld (SMS, email, nummerweergave) en je kunt zelfs je muziek ermee bedienen.

Gear Fit_orange_4

Ik val vooral voor het gebogen OLED-scherm, die stof- en spatwaterdicht is, dus prima te gebruiken tijdens een intensieve workout (waarbij de persoonlijke fitnesscoach app je allerlei trainingstips geeft). Het is een superscherp display, met prachtige kleuren. Dit zie je vooral terug in de verschillende wijzerplaten die je kunt oproepen. Deze passen perfect bij de verschillende polsbandjes, verkrijgbaar in rood, oranje, groen, blauw, grijs, zwart of met een specifieke print.

Designer_Lifestyle_7

In samenwerking met Vogue is Samsung nog een stapje verder gegaan en zijn er nu allerlei charms en sieraden voor de hele gear-lijn te krijgen.

http://youtu.be/DU6z987qfJw

De Gear Fitis eigenlijk meer een sierraad dan een fitnesstracker, maar dan wel een hele slimme! Er is echter wel één nadeel, om de Great Fit te gebruiken, moet deze verbonden worden met een smartphone en 3 maal raden van welk merk deze moet zijn….

link naar meer info: Samsung Gear Fit
adviesprijs: €199
werkt samen met de volgende toestellen:

 • Galaxy S5
 • Galaxy Note 3
 • Galaxy Note 3 Neo
 • Galaxy S4
 • Galaxy Note II
 • Galaxy S III
 • Galaxy S4 Active
 • Galaxy S4 mini
 • Galaxy S4 zoom
 • Galaxy Mega 6.3
 • Galaxy Mega 5.8
 • Galaxy Grand 2
 • Galaxy Note Pro 12.22
 • Galaxy Note 10.1 (2014 edition)
 • Galaxy Tab Pro 12.2
 • Galaxy Tab Pro 10.1
 • Galaxy Tab Pro 8.4
 • Galaxy Tab 4 10.1
 • Galaxy Tab 4 8.0
 • Galaxy Tab 4 7.0

Samsung X Vogue Lookbook_01[1]

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën