De mooiste outlets van Nederland - Gooisch... als lifestyle

De mooiste outlets van Nederland

Outlet Top 3Nederland kent meerdere hele fijne outlet shopping walhalla’s en dit aantal groeit nog steeds. Mijn top-3:

  1. Outlet Roermond
    Met luxe merken als Gucci, Prada, Burberry en Lacoste, maar ook betaalbare kleding van bijvoorbeeld Hunkemöller en Calvin Klein. Voor de meeste mensen is Roermond een stuk rijden, maar absoluut de moeite waard. Naar huis gaan met lege handen, is er vrijwel zeker niet bij. designeroutletroermond.nlDesigner Outlet Roermond
  2. Fashion Factory Outlet, Den Haag
    Voor oude, nieuwe en vintage collecties van onder andere Louis Vuitton, Chanel, Burberry en See by Chloé, verdeeld over meer dan 3000 m2. De eerste vestiging is te vinden in New Babylon Shopping Center in Den Haag. Het is nog niet zo lang open, dus een nieuw onontdekt paradijs voor de shopliefhebbers. Kijk voor meer informatie op fashionfactoryoutlet.nlFashion Factory Outlet
  3. Bataviastad, Lelystad
    Met bekende merken als G-Star, Esprit, Jack & Jones, maar ook sportmerken zoals Adidas. Heel handig: zo goed als elke dag open en heel veel parkeergelegenheid voor een vaste betaalbare prijs, dus niet per uur. Shop till you drop! Voor mij is dit dichtbij, dus op ‘saaie’ dagen, ben ik hier te vinden. bataviastad.nl

Bataviastad LelystadGa jij ook wel eens naar een outletshop? Zo ja, wat is jouw favoriet?

Foto’s zijn van de websites van de shoppingoutlets afgehaald.

 

Het laatste nummer van GOOISCH

Categorieën